AACi-tuotteet

Ensimmäinen kehittämämme ja kommunikoinnin tueksi suunniteltu AACi-kommunikointikansio valmistui koekäyttöön keväällä 2004 ja seuraavana syksynä Ruskiksen puhevammaiset oppilaat saivat käyttöönsä omat AACi-kansionsa. AAC tulee sanasta Augmentative and Alternative Communication, joka tarkoittaa puhetta tukevaa ja korvaavaa kommunikaatiota. Kansiot olemme kehittäneet Ruskiksella tunnetun australialaisen puheterapeutti Gayle Porterin inspiroimana.

Sittemmin kommunikointikansioista on syntynyt kokonainen AACi-tuoteperhe, jota kehitämme jatkuvasti. Nykyään voit muun muassa tilata käyttäjän kansiosta rinnakkaiskappaleen. Saatavana on myös yksilöllinen toimintataulupohjainen kansio.

Toimintataulukokoelma, AACi-taulut, on kokenut kansioiden kanssa yhteneväisen muodonmuutoksen. Sen tuloksena syntyi AACin sanat, joka on sanakirja AACi-kansioiden ja –taulujen muokkausta helpottamaan.

Tutustu monipuoliseen kommunikoinnin tueksi suunniteltuun materiaaliimme ja siihen liittyviin palveluihimme aina kansion valinnasta lähiympäristön perehdytykseen ja koulutukseen. Osaa AACi-tuotteista pääset ostamaan suoraan Valteri-Puodista.